The Works

This new build £7m project was a five storey residential development in Seaford, West Sussex.

The curved courtyard façade, open galleries and landscaping maximised the space between the adjoining buildings whilst providing communal areas for the residents.  The building adopted a main frame of RC flat slabs for flexibility of partition and services layouts then a steel frame for the exposed frame of the gallery onto the gardens.

  • New basement
  • Reinforced concrete frame for providing sustainable future flexibility of floor space
  • On programme

Looking For Your Next Engineering Partner?

We work across all sectors and provide the kind of expertise built from experience.

If you are looking for an engineering partner you can lean on, and trust, to deliver the best in value solutions, talk to us.

Get In Touch

Sign Up To Our On Reflection Newsletter

Thank you for subscribing.