The Works

Situated only metres from the seafront, this new build family home on the Norfolk coast combines a traditional vernacular appearance with modern interior. We were required to balance the structural requirements of the sensitive architecture with a building that can resist flood levels up to the first floor, We did this by combining reinforced concrete and screw piles with more traditional building materials. Similarly, our civil engineering design accounts for varying flood levels with residential drainage.

Looking For Your Next Engineering Partner?

We work across all sectors and provide the kind of expertise built from experience.

If you are looking for an engineering partner you can lean on, and trust, to deliver the best in value solutions, talk to us.

Get In Touch

Sign Up To Our On Reflection Newsletter

Thank you for subscribing.