The Works

This sensitive project extends the existing senior common room building, which is Grade 1 listed and dates from 1676.

Chris Atkins was the structural engineer for the glass elements including the fa├žade, the balustrades and the featured staircase. Weathered oak louvres sat outside the structural glass box on a flitched steel and oak frame. The new part of the first floor dining room cantilevers into the garden and the concrete element of the structure respects the existing building line.

Looking For Your Next Engineering Partner?

We work across all sectors and provide the kind of expertise built from experience.

If you are looking for an engineering partner you can lean on, and trust, to deliver the best in value solutions, talk to us.

Get In Touch

Sign Up To Our On Reflection Newsletter

Thank you for subscribing.